skip to Main Content

Stage Afrika

Er is werkelijk niets boeiender dan een stage in Afrika! Op die manier ontwikkel je jezelf namelijk niet alleen op professioneel gebied maar doe je ook een unieke interculturele ervaring op die een enorme bijdrage levert aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Via Do4Africa kun je een HBO/WO stage lopen in Afrika op professionele stagewerkplekken in Tanzania en Zanzibar: zowel minor als afstudeeropdrachten. Do4Africa zoekt voor een stage Afrika gemotiveerde, aanstaande of jonge professionals in de leeftijd van ongeveer 18 en 29 jaar.
Do4Africa beschikt middels een uitgebreid netwerk in Tanzania en Zanzibar over professionele ondernemingen en instellingen die ook junior kandidaten en stagiaires voor een stage in Afrika verwelkomen.

Bij Do4Africa staan voor een stage in Afrika de kwaliteit van het stagebedrijf, het inhoudelijk programma en een op maat stageopdracht centraal voor een professioneel succes. Je kan zeker zijn dat je bij deze stage Afrika in Tanzania of Zanzibar de verplichte professionele competenties ontwikkeld en dat wordt voldaan aan de eisen van de opleiding.

Ben gerust, Tanzania wordt al jaren als één van de meest veilige en stabiele landen van Afrika beschouwd!

Meer informatie

Klaar voor de ervaring van jouw leven?

Je bent slechts enkele stappen verwijderd

Bekijk ons stappenplan

Wil jij stage lopen in Tanzania?

Wil jij stage lopen in Zanzibar?

Back To Top