skip to Main Content

Blog

Noodpakketten voor Tanzania

Noodpakketten (voedsel en hygiene) voor families in Tanzania! Wij vragen dringend jullie aandacht! Help je mee? Voor het bedrag van iets meer dan €30 kunnen we 1 gezin helpen met een voedsel & hygiëne pakket. Met dit pakket kan er voor ongeveer 4 weken gegeten worden.
read more

Playground Dinka School

Do4Africa heeft middels een donatie, gedaan via Stichting Up4Africa, een bijdrage geleverd aan de realisatie van de prachtige nieuwe speeltuin van Dinka School in Arusha Tanzania.
read more

Donatie voor rolstoelen en orthopedische hulpmiddelen

Stichting Up4Africa heeft een donatie gedaan voor rolstoelen en orthopedische hulpmiddelen aan een project partner in Tanzania. Deze kostschool biedt plaats aan alle jonge gehandicapten onafhankelijk van geslacht, ras en religie.
read more

Bijdrage speeltoestellen Dinka School

Stichting Up4Africa levert een bijdrage aan een speeltoestel voor de kinderen van Dinka school in Arusha Tanzania. Dinka School biedt kinderen in Tanzania de mogelijkheid op te groeien in betere omstandigheden met veilig onderdak, liefde en een geschoolde toekomst.
read more

Samenwerking Kawa Training Center

Kawa Training Center is een NGO gevestigd in Zanzibar. Om het culturele en historische erfgoed van Zanzibar te beschermen leiden ze jonge bewoners van Zanzibar op tot professionele reisgidsen voor duurzaam toerisme. Op dit moment profiteren jonge mensen nauwelijks van het..
read more

Donatie aan 2 lokale ziekenhuizen

Onlangs hebben wij middels onze Stichting Up4Africa weer een donatie van materialen mogen doen aan 2 lokale ziekenhuizen in Arusha Tanzania; een chronisch tekort aan middelen en materialen kost helaas nog steeds onnodig veel jonge levens in Tanzania.
read more

De verhalen van Mechteld

Zoals ik in mijn vorige blog vertelde vond ik week 5 een vrij moeilijke week, nou toen moest week 6 nog komen.. Jeetje wat heb ik in week 6 veel meegemaakt. Maandag moesten wij onze eerste training gaan geven. Dit was zowel voor mij als voor Mikky best een stresspuntje...
read more

De verhalen van Mikky

Wat heb ik weer ongelofelijk veel meegemaakt de laatste tijd. Laat ik maar even beginnen bij stage (waar ik hier natuurlijk voor ben). Ik heb mijn eerste training gegeven! En dat was toch wel heel spannend. Eerst hebben we best wel lang gewerkt aan het ontwikkelen van...
read more

De verhalen van Janne

Hier is die dan! Mijn eerste blog vanuit het verre Afrika. Ik woon nu al ruim zes weken in Tanzania in de stad Arusha. Ik voel me hier al helemaal thuis. Het is zo moeilijk voor te stellen dat ik hier pas zes weken geleden aan ben gekomen, het lijkt al zo lang geleden! Mijn...
read more
Back To Top