skip to Main Content

Vrijwilligerswerk Afrika

Do4Africa professionals, specialisten en senior experts zijn vrijwilligers in de leeftijd tussen 30 en 70 jaar, met jarenlange ervaring in onder andere het onderwijs, zakenwereld of gezondheidsinstellingen.

Op aanvraag van onze lokale partnerorganisaties zijn deze deskundigen bereid een tijdje te wonen en werken in Afrika. Ze delen tijdens deze periode van vrijwilligerswerk in Afrika hun kennis en ervaring met lokale collega’s, zetten hun kennis ter plaatse in, zodat die zich als een olievlek zal verspreiden.

Ben je als professional, specialist of senior expert bereid opgedane kennis en ervaring op vrijwillige basis door middel van vrijwilligerswerk Afrika te delen in een ontwikkelingsland? Bereid met andere woorden om samen met lokale collega’s hulp te bieden aan achterstandsgroepen, instellingen of (sociale) ondernemingen? Meld je dan aan voor vrijwilligerswerk Afrika met Do4Africa.
Het doel van vrijwilligerswerk Afrika is het ontwikkelen, middels kennisuitwisselingsprogramma’s, van achterstandsgroepen tot onafhankelijke, zelfredzame volwassenen en rolmodellen in de samenleving.

Meer informatie

Klaar voor de ervaring van jouw leven?

Je bent slechts enkele stappen verwijderd

Bekijk ons stappenplan

Wil jij werken in Tanzania?

Wil jij werken in Zanzibar?

Back To Top